Køb din vej til iværksætteri- Hvad du behøver at vide

Iværksætteri. Kør. Dette er ordene for mange amerikanere, der er ivrige efter at starte deres egen virksomhed – og der er mange af dem.

Faktisk rapporterede 2016-Kaufman-indekset for opstartsaktiviteten, at der hver måned i Amerika lanceres 550.000 nye virksomheder.

Trenden viser ingen tegn på at bremse ned, men den traditionelle måde at realisere en forretningsdrøm på er ved at ændre sig. I dag køber et stigende antal potentielle iværksættere deres forretning i virksomheden, idet de foretrækker at erhverve og styre den eksisterende virksomhed i stedet for at skabe fra bunden.

Og det er ikke overraskende. At købe din vej til iværksætteri kan være en attraktiv løsning og mindske de mange risici ved at “vokse din egen”, når det kommer til at starte en virksomhed. At holde nakke til at yde frø penge, ansætte de rigtige mennesker og etablere et cash flow er blot nogle af de risici, der kan føre potentielle iværksættere til at unddrage ideen om at starte din egen virksomhed.

På den anden side indebærer køb af en etableret virksomhed en potentiel fordel for øjeblikkelig vækst og evnen til at undgå de oprindelige vækstpine, at startups ofte kommer på tværs. Hertil kommer, at tage tøjlerne af en etableret og stabil forretning kan give mere personlig frihed, i modsætning til den tilsyneladende endeløse tid og personlig engagement, som normalt er nødvendig fra bunden.

“Der er mange mennesker, der anser sig selv fastgørere og udviklere,” siger Columbia Business School Professor Lektor Timothy Howard, som underviser i Entrepreneurship by Acquisition i en artikel på skolens hjemmeside. “Du kan også være iværksætter, erhverve andres virksomhed og øge dit salg og øge rentabiliteten – som administrerende direktør, der ejer aktier. Og det økonomiske overskud kan være meget attraktivt.”

Hvis du køber en virksomhed, men skaber den ikke fra bunden?

Hvis du ser på, hvordan man erhverver iværksætteri, hvad skal du vide? Her er nogle af de ting, du vil overveje, inden du går videre til iværksætterens og operatørens rolle.

  1. Hvilken type forretning vil du købe?

Det første skridt er at begrænse den nøjagtige type forretning, du vil købe. Men at bestemme, hvad du mener, du har brug for i erhvervslivet, betyder ikke nødvendigvis, at det er godt for dig. Det er vigtigt at være realistisk og ærlig med dig selv om de personlige egenskaber, styrker og svagheder, du bringer til bordet. Du kan endda udføre en SWOT-analyse for at identificere, om du har problemer med din identifikation i starten.

For det første skal man styre enhver form for virksomhed, der kræver evne til at styre andre, træffe beslutninger og forstå økonomi, og hvad der gør et selskab rentabelt.

Når du har indsnævret fokus i din branche, skal du bestemme de bedste steder for at søge potentielle muligheder og hvordan man kan teste dem. Der vil sandsynligvis ikke være nogen mangel på udsigter, så du skal på forhånd vide, hvordan du vil sammenligne og sammenligne dem.

En effektiv måde at gøre dette på er at spørge den nuværende iværksætter om sin forretningsplan, hvis nogen. Udvikling af en enkelt side forretningsplan for hver af de virksomheder, du overvejer, kan være et effektivt verifikationsværktøj. Dette vil hjælpe dig med at dække dine forretningsledelsesideer, herunder den konkurrencemæssige fordel, du vil bringe til markedspladsen, og hvordan dit ledelsesteam vil se ud.

Det er også en god idé at søge personlige og faglige referencer, bede om råd fra forretningsmæglere eller lave din egen personlige rækkevidde. Dette vil hjælpe dig med at holde styr på de bedste og mest lukrative muligheder.

Ved evaluering af bestemte virksomheder er det en god idé at overveje disse vigtige faktorer:

Er virksomheden etableret og er der en eksisterende kunde / kundebase?

Er forretningen rentabel med sunde indkomster og pengestrømme?

Er ejerskab og forretning nødvendig for din livsstil?

Hvis disse tre kriterier ikke er tilgængelige, kan du ikke udnytte de fordele, du har antaget. For eksempel, hvis kravene ikke passer til din livsstil, og jobbet kræver flere timer og kræfter, end du har brug for, passer det måske ikke. På den anden side kan du forstå, at fordelene ved at gøre flere ofre i form af tid og personlig engagement vil koste dig dette i det lange løb.

  1. Er du klar til at lære og give dig selv nok tid?

Når du leder efter den ideelle forretningsmulighed, skal du hurtigt lære om ukendte virksomheder og brancher, og sørg for at foretage en foreløbig markedsanalyse. Selv når du har indsnævret din søgning, skal du finde ud af om det specifikke firma eller firmaer, der udgør din liste.

I din rolle som administrerende direktør skal du udvikle ekspertise inden for mange områder af virksomheden. Du skal søge viden og lære