Er Passion nok til at gøre din virksomhed succesful?

For at blive en lille virksomhedsejer og en iværksætter, har du brug for lidenskab. Det førte mig til at starte min virksomhed, BlueVine, for fire år siden.

BlueVine, der er baseret i Redwood City, Californien, tilbyder online finansiering af arbejdskapital til små og mellemstore virksomheder i en række brancher. Mit firma giver nem adgang til midler til daglige forretningsbehov, fra at indsamle løn til køb, overvinde nødsituationer og uventede forretningsmuligheder.

Jeg voksede op med at vide om disse forretningsproblemer. Jeg ved, hvordan utilstrækkelig pengestrøm kan give hovedpine for den lille virksomhedsejer. Min far løb sin egen fysioterapi klinik i New York. Mens min fars forretning var vellykket, stod han konstant over for et problem: ofte måtte han vente uger eller endda måneder for at betale for sine ydelser.

Hans erfaring som iværksætter har delvist inspireret mit ønske om at starte egen virksomhed i 2013. Jeg ønskede at gøre processen med at få finansiering til små virksomheder meget nemmere og hurtigere for iværksættere som min far. Med andre ord var oprettelsen af BlueVine personlig.
Dette gælder for mange andre iværksættere, for hvem startet af virksomheden som regel er forbundet med formålet og personlig vision. Én ting kan ikke overemphasized: Lidenskab er ofte en vigtig komponent i at opbygge en vellykket lille virksomhed.

Her er tre grunde.

 1. Passion kan være det brændstof, der holder din virksomhed.
  At være en lille virksomhedsejer er nok en af de sværeste opgaver. Dette gælder især, hvis du ikke har så mange ressourcer, som du begynder. Når du forsøger at skabe din virksomhed på markedet, men din kapital er begrænset, og du stadig er i færd med at skabe et hold, er lidenskab og enhed det, der normalt holder dig. Faktisk viste en nylig undersøgelse af Konstant Kontakt, at hovedårsagen til, at små virksomhedsejere starter en virksomhed, er at forfølge deres passion. En anden iværksætter, CEO for Web.com, David Brown, understregede, at når han sagde det, på trods af en klar plan og vision for hans forretning er det vigtigt, “denne lidenskab opmuntrer dig til at bevæge dig fremad.”
 2. Passion letter registreringen af lange timer
  Når du gør hvad du elsker, er det ikke som at arbejde. Dette gælder især for små virksomheder, der normalt skal bære mange forskellige hatte og have lange timer.
  Det var bestemt min erfaring, da jeg startede BlueVine i 2013. Først måtte jeg tage nogle roller. Jeg ledede virksomheden, samt en revisor, en medieofficer og en backofficechef.
  Trods alt voksede flere mennesker i mit hold, da virksomheden voksede og blomstrede. Men de første dage, måneder og år var komplicerede. Jeg kan tage, hvad mange andre små virksomheder og iværksættere måtte gå igennem: lange timers hårdt arbejde.
  Faktisk arbejder de fleste småfirmaer mere end 40 timer om ugen, og hver tredje beskæftiger mere end 50 timer om ugen. Der er så meget, at du skal gøre for at arbejde i weekenden var fælles. Men det er ligegyldigt, om du og dit team har et stærkt drivkraft for succes.
  I sidste ende, hvis du har en solid forretningsstrategi og vision, samt talentfulde og dedikerede mennesker, der arbejder hårdt for at opfylde din plan, vil disse lange timer betale sig.
 3. Passion kan inspirere dine medarbejdere
  Søgen efter og rekruttering af mennesker, der hjalp mig med at bygge BlueVine, var et af de første problemer, jeg måtte håndtere, da jeg blev iværksætter. Heldigvis var jeg i stand til at finde dygtige mennesker, der deler min passion og vision. Takket være et lille antal medarbejdere har BlueVine udviklet sig til en velstående og vellykket virksomhed med mere end hundrede mennesker.
  Min medstifter og Chief Technical Officer af BlueVine, Nir Klar, var selv en veteran iværksætter. Mange af dem, der blev med i vores team, kom fra større etablerede virksomheder, hvor de allerede havde en lovende karriere.

Vores salgsdirektør Eric Sager, der blev medlem af virksomheden i 2016, var direktør for salget til Square, et succesfuldt mobil betalingsselskab. Ido Lustig, vores risikofuldmægtig, var seniorleder hos PayPal, og Ana Sirbu, nu vores vicepræsident for finans- og kapitalmarkederne, var en senior investor i Google Capital.

Deltagelse i en ny start kan være en vanskelig beslutning; at være inspireret og endda løsnet af de mennesker, der leder dette firma, er ofte en kritisk faktor i springet.
Arbejder i venturekapital før jeg starter mit eget firma, forstår jeg betydningen af at have en grundlægger, administrerende direktør eller team