En hilsen fra den nye 30 årige CEO

For fire år siden havde jeg en gal ide at opbygge en hjemmeside og på en eller anden måde rette et fællesskab dedikeret til at hjælpe unge mennesker med at starte en forretning og opbygge bedre liv.

Jeg troede, at min ide var speciel og unik … indtil jeg tjekker Google!

Jeg kom på tværs af 30 CEO, og det syntes mig, at nogen slog mig i chok i 4 år!

WTF !!!

Derefter gjorde jeg efter et par tårer følgende: Jeg begyndte at skrive for dem.

Måske har du hørt om Rich 20 Noget på grund af mit arbejde vist på 30 CEO. Den første meddelelse, der blæste op, var mit åbne brev, nu “kendt på internettet” for The Frustrated 20-Somethings.

Jeg forventer ikke, at du har sådan et vanvittigt svar. Men … Jeg synes, det var noget.

Jeg var så begejstret, at jeg selv ringede til min mor. Hun anede ikke, hvad der foregik (lol). Det var ligeglad. For mig var det et stort problem.

Og jeg havde ret.

Fordi alt ændrede sig derfra.

I løbet af de næste par år blev jeg en utrolig ven med grundlæggerne af 30 CEO, Matt og Jared. Vi rejser verden sammen og støtter hinandens indsats. Fortsæt med at skrive til dem, da mit eget mærke er vokset.

Skub fremover et par år. Der var en stor mulighed. Jeg sprang på ham.

Jeg tror ikke jeg introducerede mig selv endnu. Jeg er Daniel DiPiazza. Jeg er grundlægger og CEO for Rich20, og det er en ære og privilegium at blive den nye ejer af den 30. CEO.

Jeg vil gerne tage et øjeblik til at anerkende og takke Matt og Jared for alt deres hårde arbejde – og for at give mig en chance, da jeg var “ingen”.

PERSONLIGT kunne jeg ikke gøre det uden dig to. TAKK! Her er mange flere års venskab og samarbejde. Jeg elsker dig, fyre!

(Som jeg håber du ved, fortsætter Under30Experiences hurtigt med at vokse, og det er her, Matt og Jared styrer deres indsats herfra.) Hvis du ikke var på forretningsrejse, gør dig selv en tjeneste og gå afsted! Det vil ændre dit liv.)

Jeg kan ikke udtrykke, hvor ydmyg jeg er med den succes, jeg har gjort på så kort tid. Aldrig i trillioner af år ville jeg have troet, at det en dag ville være det første websted, der ville give mig mulighed for at modtage min besked.

Ærligt er dette urealistisk.

Jeg håber du ser frem til fremtiden for 30 CEO, men vigtigere … Jeg håber du får noget fra denne oplevelse: uanset din drøm … MULIGT.

Alt du vil gøre er helt lige ved hånden. For det første er der ingen måde at vide, hvordan du kommer derhen. Du kan ikke se alle trin. Det behøver du ikke. Du skal bare fortsætte.

Ved slibning og udholdenhed er det din. Hvis du vil. Jeg lover.